Babycooking

Jong Florence organiseert de workshop babycooking in de Kook- en Proefstudio aan de Haverkamp in Mariahoeve. Tijdens de workshop Babycooking krijg je informatie en uitleg over de opbouw van babyvoeding, van eerste oefenhapje tot het volledig mee-eten. Hoe verloopt de smaakontwikkeling bij je kind en wat is het belang van gevarieerde voeding? Door middel van een blindproeftest wordt je je bewust van wat er zoal in kant en klaar producten zit en wat gezondere alternatieven zijn.

Daarna ga je in groepjes van twee aan de slag in de keuken.  Je leert een aantal makkelijke recepten om gezond en puur te koken voor je kind, maar ook voor jezelf, op zo’n manier dat dit past in je overvolle drukke bestaan als ouder.

Je gaat naar huis met een vrolijk, handig koeltasje met 10 bewaarbakjes zelfgemaakte babyhapjes per persoon en het kookboekje ‘Samen aan tafel volwassen recepten voor groot én klein’. Kosten zijn 79,50 euro. Inschrijven via het cursusbureau van Jong Florence. Kijk voor meer informatie op de website www.babycooking.nl.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s