Speelgoeduitleen Haagse Hopjes

Haagse Hopjes zijn huisjes op openbare pleinen, waar sport- en spelmaterialen uitgeleend worden aan de jeugd. Dit is een initiatief van welzijnsorganisatie Voor Welzijn. Kinderen kunnen die materialen lenen met een Haagse Hop-pas, waar hun naam en foto op staat. Deze pas kunnen ze krijgen als ze het inschrijfformulier inleveren, waar hun persoonsgegevens en een handtekening van de ouders op staan.

In Bezuidenhout is een speelgoeduitleen op het Spaarwaterveld: een prachtig speelterrein met een groot grasveld, waar je onder meer kunt voetballen, en een verhard speelveld waar je kunt tennissen, basketballen of skaten. Op de kinderspeelplek staan diverse speeltoestellen.  Het terrein is het gehele jaar geopend.  Er zijn veel sport- en spelmaterialen die je kunt lenen om mee te spelen of sporten.

Adres: Spaarwaterveld: hoek Theresiastraat /Spaarwaterstraat
Beheerder Raymond Taal

Openingstijden (april t/m oktober):  maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: 15.00 tot 18.00 uur en woensdag 14.00 tot 18.00 uur.

Tijdens deze uren is de vaste beheerder aanwezig en wordt er speelgoed uitgeleend. Uitleen groot speelgoed bij aanwezigheid meerdere beheerders.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s